Seria de sasiu introdus nu este valid.

Motive posibile:

  1. este posibil sa existe o greseala la tastarea seriei de sasiu
  2. seria de sasiu furnizat in oferta pe care o verificati nu este valabil
  3. vanzatorul v-a furnizat o seriei de sasiu nevalida

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati de doua ori seria de sasiu cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Inchideti acest mesaj
[X]
instiintare
raport
Decodifica GRATUIT seria de sasiu
Introdu corect cele 17 caractere ale seriei VIN
[X]VIN - for the vehicle is like social security number for us. This is a unique 17-digit number created according to fixed standards. Check any car in autodna database VIN numbers, thanks to it you will get knowledge if this car was not stolen, was not an accident, defects, repairs, You will check factory equipment
[X]
[X]

Seria de sasiu (numarul unic de identificare) este localizata pe elemente permanent conectate vehiculului (sasiu). Este, de regula, pozitionat la exteriorul vehiculului, pe bord, in dreptul soferului, aproape de geam, sau in alte locuri alese de producatorul masinii, in cartea tehnica si in alte documente precum acte de asigurare sau de inmatriculare. Informatii despre localizarea seriei de sasiu poti obtine si de pe forumurile online ale fanilor anumitor modele sau marci de masini, de la Statia Autorizata de Service (ASO), si de la statiile de Inspectie Tehnica Periodica (ITP).